Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spellenspektakel 2024

9 november - 10 november

Het Spellenspektakel is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op bordspellen, kaartspellen, tabletgames en andere vormen van gezelschapsspellen. Het is een populaire plek voor spelers van alle leeftijden om hun favoriete spellen te spelen en nieuwe spellen te ontdekken.

Of je nu een ervaren speler bent of net begint met spellen spelen, er is voor iedereen wel iets te vinden op het Spellenspektakel. Van klassieke bordspellen zoals Stratego en Catan tot moderne strategische spellen zoals Ticket to Ride, Wingspan en Codenames, er is een breed scala aan spellen om uit te proberen en te ontdekken.

Naast de mogelijkheid om zelf spellen te spelen, biedt het Spellenspektakel ook diverse activiteiten en evenementen aan. Zo zijn er toernooien waar je kunt strijden tegen andere spelers en zijn er workshops en demonstraties waar je meer kunt leren over de verschillende spellen en strategieën. Schuif aan bij een introsessie Dungeons & Dragons en andere TTRPG’s, leer meer over Warhammer of kijk welke spellen het best geschikt zijn voor gebruik in het onderwijs.

Gegevens

Begin:
9 november
Einde:
10 november
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://spellenspektakel.nl/

Locatie

Jaarbeurs, Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

© 2024 Stichting Dutch20 | KvK nr: 92043992